Psychologie

Psychologie is een wetenschap. Waar vroeger taboe bestond rond psychologische hulp kan vandaag meer en meer gesteld worden dat het stigma verdwenen is.

Maar psychologie is wel een brede wetenschap die verschillende ladingen dekt. Gelukkig kan je vandaag bij Opos terecht met allerlei klachten en situaties, van dagdagelijkse problematieken tot heel complexe diagnoses.

Wat kan ik verwachten van psychologische hulp?

Psychologische behandelingen dekken een breed scala aan diagnosen. Het kan gaan over traumatische ervaringen, aangeboren problematieken zoals autismestoornissen of je simpelweg niet lekker in je vel voelen.

Het is vanzelfsprekend dat je als persoon met dergelijke klachten op eigen kracht uit deze situatie tracht te komen. Ook wordt vaak vanuit je directe omgeving hulp geboden. Soms loopt het echter toch mis of voel je dat je er alleen niet uit geraakt. Dat is het moment waarop we met Opos voor je klaar staan. Wij kunnen je dan helpen meer inzicht te krijgen in wat er aan de hand is en je de handvaten aanreiken nodig om tot een oplossing te komen. Niet alle problemen kunnen verholpen worden, maar wat belangrijk is, is dat je als mens door kan en dat je op een gezonde manier je bestaande situatie de baas kunt zijn.

Breed scala aan diagnosen

Meer inzicht en handvaten

Zorgplan op maat voor iedere patiënt

Waarom Opos?

Niet alleen de wetenschap rond psychologie is een ruim begrip, ook de concrete behandelingsvormen zijn heel uiteenlopend. De specifieke invulling van een behandeling wordt in grote instellingen vaak gestuurd vanuit mannen in pakken, met uitgewerkte protocollen en werkwijzen. Met Opos pakken we dit anders aan. Wij gaan niet op de stoel van de behandelaar zitten om uit te maken hoe je met een problematiek moet omgaan. Wij vertrouwen de expertise van onze professionals.

Dit leidt ertoe dat tussen praktijken onderling, maar zelfs tussen verschillende behandelaars binnen eenzelfde praktijk, verschillend kan gekeken worden naar de manier waarop een behandeling dient te worden ingevuld. Elke praktijk heeft een eigen werkwijze, elke behandelaar eveneens. Onze taak, maar ook onze kracht, bestaat erin gespecialiseerde mensen te selecteren zodat jij als cliënt altijd de zorg krijgt die je nodig hebt.

Opos Gezondheidszorg B.V.
Afspraak maken?

Heb je een verwijzingsbrief van de huisarts, maak een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt!

Voor praktijken

Wens je je praktijk te verkopen, neem dan contact met ons op zodat we elkaar beter kunnen leren kennen!

Opos is er voor jou

Een klik hebben is belangrijk. Wij staan voor je klaar. Al op gesprek geweest bij je huisarts en heb je een verwijzingsbrief? Maak een afspraak en we helpen je graag.